ΜΠΑΝΙΟ Jacuzzi®

Εμπνευσμένη από την ατομική ευεξία, η Συλλογή για το Μπάνιο κατασκευάζεται ειδικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Οι λύσεις Jacuzzi® για το μπάνιο προσφέρουν ατομικές και μοναδικές εμπειρίες για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την πραγματική ευχαρίστηση ενώ φροντίζετε τον εαυτό σας.

Οποιονδήποτε τύπο ευεξίας και αν επιζητείτε, η συλλογή Jacuzzi® για το μπάνιο είναι πρόθυμη να σας τον προσφέρει, παρέχοντας ένα φάσμα διαφορετικών μπανιερών ή ντους που είναι ιδανικά για σας.

Swirlpool® Λουτρά

τα πλεονεκτήματα πλεονεκτήματα της Συλλογής Swirlpool® είναι η απόλαυση του λουτρού για όση ώρα θέλετε χωρίς να χρειάζεται να προσθέτετε διαρκώς ζεστό νερό.

Μπάνια μη υδρομασάζ

Η μπανιέρα χωρίς jet Jacuzzi® παρουσιάζει μια σειρά μοντέλων τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τοποθέτηση στο κέντρο του δωματίου όπου θα ανακαλύπτεται εκ νέου το τη διαδικασία της ευεξίας με τη βοήθεια του νερού.

Μπανιέρες με υδρομασάζ

Οι μπανιέρες υδρομασάζ αποτελούν το έμβλημα της εταιρείας και πρόκειται για την αρχική εφεύρεση από την οποία δημιουργήθηκε ο κόσμος της Jacuzzi®.

Νέες κυκλοφορίες

Νέες κυκλοφορίες: Αυτή η ενότητα αφορά τις νέες κυκλοφορίες Jacuzzi®. Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τα πιο πρόσφατα νέα προϊόντα μας που κυκλοφορούν.

Τα βασικά

Η σειρά προϊόντων Βασικά είδη δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας για όλους. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός συναντά την πολυλειτουργικότητα και την αποδοτικότητα της αληθινής, αυθεντικής υδροθεραπείας.

Ντους

Όλα τα ντους πολλαπλών λειτουργιών της Jacuzzi® αποτελούν χώρους υψηλού κύρους, όπου έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε πτυχή, ενώ κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και διεξοδικά μελετημένη.

Λουτρά

Οι μπανιέρες αερομασάζ Jacuzzi® προσφέρουν μοναδική εμπειρία ευεξίας που είναι ευεργετική για το σώμα και αναζωογονεί τους ιστούς προσδίδοντάς τους τόνο και συνεκτικότητα.