ΜΠΑΝΙΟ Jacuzzi®

Εμπνευσμένη από την ατομική ευεξία, η Συλλογή για το Μπάνιο κατασκευάζεται ειδικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Οι λύσεις Jacuzzi® για το μπάνιο προσφέρουν ατομικές και μοναδικές εμπειρίες για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την πραγματική ευχαρίστηση ενώ φροντίζετε τον εαυτό σας.

Οποιονδήποτε τύπο ευεξίας και αν επιζητείτε, η συλλογή Jacuzzi® για το μπάνιο είναι πρόθυμη να σας τον προσφέρει, παρέχοντας ένα φάσμα διαφορετικών μπανιερών ή ντους που είναι ιδανικά για σας.

Swirlpool® Λουτρά

τα πλεονεκτήματα πλεονεκτήματα της Συλλογής Swirlpool® είναι η απόλαυση του λουτρού για όση ώρα θέλετε χωρίς να χρειάζεται να προσθέτετε διαρκώς ζεστό νερό.

Μπανιέρες με υδρομασάζ

Οι μπανιέρες υδρομασάζ αποτελούν το έμβλημα της εταιρείας και πρόκειται για την αρχική εφεύρεση από την οποία δημιουργήθηκε ο κόσμος της Jacuzzi®.

Ανεξάρτητες μπανιέρες

Η σειρά από ανεξάρτητες μπανιέρες Jacuzzi® προσφέρει μια συλλογή από μοντέλα σχεδιασμένα για να τοποθετούνται στο κέντρο του δωματίου, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε το τελετουργικό του μπάνιου.

Νέες κυκλοφορίες

Νέες κυκλοφορίες: Αυτή η ενότητα αφορά τις νέες κυκλοφορίες Jacuzzi®. Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τα πιο πρόσφατα νέα προϊόντα μας που κυκλοφορούν.

Λουτρά

Οι μπανιέρες αερομασάζ Jacuzzi® προσφέρουν μοναδική εμπειρία ευεξίας που είναι ευεργετική για το σώμα και αναζωογονεί τους ιστούς προσδίδοντάς τους τόνο και συνεκτικότητα.

Ντους

Όλα τα ντους πολλαπλών λειτουργιών της Jacuzzi® αποτελούν χώρους υψηλού κύρους, όπου έχει ληφθεί μέριμνα για κάθε πτυχή, ενώ κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική και διεξοδικά μελετημένη.

Χώρος ντους

Συνθέστε το ντους σας: ευέλικτο και λειτουργικό, υλοποιείται εύκολα σε έναν ανοιχτό χώρο, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία, τόσο στο σπίτι όσο και στον ξενοδοχειακό κλάδο.