ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Τα ξενοδοχεία και η ευεξία αποτελούν έναν επιτυχημένο συνδυασμό, και τα άριστα προϊόντα της Jacuzzi® και η ευχαρίστηση από τις ευεργετικές ιδιότητές τους βελτιώνουν και μεγιστοποιούν την απόλαυση των επισκεπτών σας σε όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Τα προϊόντα και οι θεραπείες της Jacuzzi® είναι εμπνευσμένα από την υψηλότατη αίσθηση ευεξίας και προσφέρουν στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία. Η σύναψη συνεργασίας με τη Jacuzzi® αποτελεί εχέγγυο της επιτυχίας σας με προσέλκυση νέου τύπου πελατών, μεγαλύτερα ποσοστά κρατήσεων και δυνατότητα επιπλέον χρέωσης.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ …

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Από μεμονωμένες εγκαταστάσεις μέχρι και πολλαπλές εγκαταστάσεις σε ένα σημείο ή σε πολλές τοποθεσίες και σε κοινούς χώρους ευεξίας, η Jacuzzi® δημιούργησε, με το πέρασμα των χρόνων, έναν εντυπωσιακό κατάλογο πελατών. Εδώ θα βρείτε όχι μόνο ποιοι εμπιστεύτηκαν τη Jacuzzi® επιλέγοντας λύσεις ευεξίας, αλλά θα διαβάσετε ακόμη για μεμονωμένες περιπτώσεις επιτυχιών μας.

Σχόλια πελατών μας

Οι μεμονωμένοι πελάτες παρέχουν πραγματικά σχόλια σχετικά με τον τρόπο κατά τον οποίο η Jacuzzi® έχει ενσωματωθεί στην επιχείρησή τους και τους επιτρέπει να αναπτυχθούν και να επιτύχουν σημαντικές αποδόσεις από τις επενδύσεις τους.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα εμπορικά προϊόντα Jacuzzi® προσφέρουν λύσεις ευεξίας που προάγουν την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας και ευεξίας στους επισκέπτες σας. Το σύνολο του φάσματος εμπορικών προϊόντων είναι σχεδιασμένο για εντατική χρήση και προσφέρει λύσεις τόσο για μεμονωμένες εγκαταστάσεις όσο και για κοινούς χώρους ευεξίας.

Spa

Τα SPA που έχουν επικεντρωθεί στον ξενοδοχειακό τομέα αποτελούν τον τέλειο χώρο για να μοιραστεί κανείς μια στιγμή ευεξίας, να διασκεδάσει και να απελευθερώσει το μυαλό του.

ΣΑΟΥΝΑ

Τα αποκλειστικά υλικά, ο καινοτόμος σχεδιασμός και οι άριστες αποδόσεις ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών.

ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ …

Οι εμπορικές λύσεις Jacuzzi® θα μπορούσαν να βοηθήσουν το ξενοδοχείο, το πάρκο ψυχαγωγίας ή το spa υγείας που διαθέτετε, ώστε να γίνει ένας προορισμός πλήρους αναζωογόνησης και αποκατάστασης, προσφέροντας στους επισκέπτες σας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Ανακαλύψτε την ευεξία στο δικό σας ..

SPA ΥΓΕΙΑΣ

Επενδύοντας στη Jacuzzi® για τον εξοπλισμό του spa υγείας που διαθέτετε δεν εγγυόμαστε μόνο την παροχή υπηρεσιών ευεξίας, αλλά και την παροχή μιας μοναδικής και αξέχαστης εμπειρίας στους επισκέπτες σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το κύρος που διαθέτουν οι θεραπείες ευεξίας των εμπορικών προϊόντων Jacuzzi® βελτιώνει την αίσθηση απόλαυσης κατά τη διαμονή στο ξενοδοχείο προκειμένου να παρέχετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

ΠΑΡΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Προτείνουμε προσαρμοσμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας, οι οποίες θα παρέχουν υψηλό επίπεδο απόλαυσης στους επισκέπτες σας σε συνδυασμό με μια αξέχαστη εμπειρία.