ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Jacuzzi®

Τα Υδρομασάζ Jacuzzi® αποτελούν τα πιο ολοκληρωμένα και πολυχρηστικά βοηθήματα για την επίτευξη ευεξίας.   Το υδρομασάζ προσφέρει σημαντικά οφέλη για κάθε σωματικό τύπο και σωματική διάπλαση, καθώς και για όλα τα επίπεδα άγχους.  Προκειμένου να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της υδροθεραπευτικής δράσης του υδρομασάζ, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού για την τοποθέτηση των jet, σε συνδυασμό με το εργονομικό σχήμα του εσωτερικού της μπανιέρας.

Βρειτε Το Ιδανικο Σας Υδρομασαζ

Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο Jacuzzi® Υδρομασάζ είναι κατάλληλο για εσάς;
Απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το Υδρομασάζ σας μέσα σε λίγα λεπτά.
Έχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες, επομένως είτε το θέλετε για χαλάρωση, υδροθεραπεία, κοινωνική συναναστροφή ή για καλή φυσική κατάσταση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το προϊόν Jacuzzi® σας σήμερα.

2-3 ατόμων

Η σειρά προϊόντων «2-3 ατόμων» είναι ιδανική για εγκαταστάσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, όπου υπάρχει περιορισμένος χώρος.

4-5 ατόμων

Η σειρά προϊόντων «4-5 ατόμων» είναι ιδανική για εγκαταστάσεις κήπου ή εντός του σπιτιού και αποτελεί τον κατάλληλο χώρο για κοινωνικοποίηση.

Νέες κυκλοφορίες

Νέες κυκλοφορίες: Αυτή η ενότητα αφορά τις νέες κυκλοφορίες Jacuzzi®. Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τα πιο πρόσφατα νέα προϊόντα μας που κυκλοφορούν.

6+ ατόμων

Τα SPA μεγαλύτερων διαστάσεων «6+ ατόμων» καθιστούν την υδροθεραπευτική εμπειρία πιο άνετη και βολική.